11 joves qualificats s’incorporen a l’Ajuntament durant un any per desenvolupar nous serveis i més activitats

05-November-2018
La batlessa de Manacor, Catalina Riera; la regidora de Recursos Humans, Maria Antònia Sansó, i els regidors que acolliran alguns dels onze joves qualificats en els departaments que dirigeixen han donat la benvinguda als nous treballadors que faran feina durant un any sencer a l’Ajuntament de Manacor mitjançant el Programa SOIB JOVE – QUALIFICATS ENTITATS LOCALS 2018. Aquest programa està finançat amb fons del SOIB, del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE) i compta amb el cofinançament del Fons Social Europeu (FSE).

Els onze joves que s’incorporen com a treballadors de l’Ajuntament de Manacor són titulats universitaris o tècnics superiors de formació professional. Tots han acabat els seus estudis i gaudiran d’un contracte de treball en pràctiques. Per això durant 12 mesos s’integraran en diferents departaments i institucions municipals. “Avui és un dia d’alegria perquè tots vosaltres teniu l’oportunitat de fer feina d’acord amb el que heu estudiat i des de l’Ajuntament gràcies a vosaltres podem tirar endavant nous programes i nous serveis per millorar Manacor”, ha comentat la batlessa als joves.

Els onze nous treballadors de l’Ajuntament es distribuiran entre els departaments de Medi Ambient, Participació Ciutadana, Festes, Esports, Arxiu Municipal, Educació, Serveis Socials, Urbanisme; i també s’integraran en els equips humans del Museu d’Història de Manacor, de la Institució Antoni M. Alcover i de l’Escola Municipal de Mallorquí. “És un dia important per a vosaltres, des de l’Ajuntament esperam que aprofiteu al màxim tot el que aprendreu durant aquests mesos i que aquesta experiència vos obri portes de cara al futur”, ha afegit la batlessa de Manacor, Catalina Riera.

L’objectiu principal d’aquest projecte és fer que els joves puguin entrar en el mercat laboral i per això els tècnics que hem fet la selecció d’aquests joves estam molt contents de veure’ls avui aquí, han manifestat des de l’oficina del SOIB a Manacor. I és que l'objectiu del programa Joves Qualificats és donar una primera experiència professional als joves inscrits a Garantia Juvenil. Aquest programa pretén que els joves que es contractin millorin l'ocupabilitat en l'exercici pràctic dels coneixements adquirits en la seva formació i en les àrees del seu coneixement, i d'aquesta manera millorar les possibilitats d'inserció posterior en el mercat laboral.