Els dos concerts del Jas Jazz inundaran dia 25 la plaça de Ramon Llull de bona música per a tota la família

17-Oktober-2018
Dues formacions de professionals de la música jazz ompliran de sons la plaça Ramon Llull de Manacor l'horabaixa del pròxim dijous dia 25 d'octubre. A les set del vespre començarà el primer dels dos concerts que posaran grans músics a peu de carrer. "El nostre objectiu és promoure els músics que es professionalitzen i la música en directe a la ciutat i convertir el jazz en un element dinamitzador de la ciutat de Manacor", ha explicat la batlessa, Catalina Riera. "Continuam acostant l'art a la gent i per això seguim traient al carrer la música jazz; creim que iniciatives com aquestes fan més agradables les passejades per l'espai públic", ha afegit la regidora de Cultura i Turisme, Antònia Llodrà.

En aquesta edició el Jas Jazz es trasllada a la plaça de Ramon Llull. A les set de l'horabaixa començarà el primer concert. I el Sebastià Gris Trio, format pel guitarrista Sebastià Gris, el contrabaixista Joan Garcias i el bateria Enric Fuster oferiren el seu millor repertori. "Tots ells són joves músics que ja compten amb una llarga trajectòria i que continuen la seva formació a Barcelona, i beuen de les influències internacionals i de les noves sonoritats", expliquen des de l'organització.

El segon concert de l'horabaixa començarà a les 20.30 h i també se celebrarà a la plaça de Ramon Llull. El Maria Antònia Gili Quartet està format per aquesta trompetista, pel contrabaixista Joan Garcias, el saxo baríton Andreu Domènech i el bateria Pedro Fullana. Tots oferiren els seus temes i el punt final al vespre musical del Jas Jazz. Un dels coordinadors del Jas Jazz, Jesús Mateu, ha explicat que "estam encantats amb aquesta iniciativa, que permet els manacorins i manacorines gaudir de dues grans formacions formades per joves preparadíssims que fan molta feina per oferir música i espectacle". I és que "el jazz s'ha de veure i s'ha de sentir en directe per poder apreciar-lo com toca", ha afegit el coordinador.

"La primera edició del Jas Jazz, que es va celebrar el mes de maig del 2017, ja va constatar l'interès d'un ampli ventall de gent per aquest tipus de música i en aquesta edició com en les darreres que hem celebrat s'ha avançat l'horari dels concerts per facilitar l'assistència a les famílies amb infants i a tota classe de públic" ha concretat la batlessa Catalina Riera. "Els comerços encara es mantenen oberts i han pogut aprofitar l'afluència de gent de la mateixa manera que ho fan els bars i restaurants", ha afegit la regidora de Cultura i Turisme, Antònia Llodrà.