La VII Tardor Poètica ofereix durant tres mesos un tast de música, literatura, cinema, cultura popular i arts plàstiques

17-Oktober-2018
Divendres dia 26 a les 20 h Jordina Biosca i David Garcia duran fins al Claustre de Sant Vicenç Ferrer el seu Concert d'amor. I l'endemà, dissabte dia 27, a la Institució Antoni M. Alcover a partir de les 11 h del matí començarà el contacontes Les contadores.

Diumenge dia 28 d'octubre a les 19 h l'Auditori de Conservatori de Manacor acollirà el concert de música de cambra que encapçala el prestigiós violinista Olivier Charlier.

Divendres dia 2 de novembre a les 20.30 h les cançons hipnòtiques de Nebulah i Aucell Cantaire ompliran el Teatre de Manacor. I una setmana més tard, divendres dia 9 de novembre, el recital poètic La Mel, omplirà de versos la Institució Alcover.

Dijous dia 15 de novembre, a les 20 h, s'inaugurarà al Museu de Manacor l'exposició de Catalina Julve Hippies always welcome, que romandrà oberta fins dia 31 de gener. També dia 15 a les 19 h es projectarà al Teatre de Manacor la pel·lícula Handia, guanyadora de 10 premis Goya. En acabar els assistents podran participar en el col·loqui al qual hi assistirà un dels seus directors, Aitori Arregui.

L'endemà, divendres dia 16 de novembre, a les 20 h la Institució Alcover acollirà la instal·lació artística, visual i sonora D'històries i llegendes del Mediterrani, obra de Joan Miquel Artigues.

Divendres dia 30 de novembre, també a la Institució Alcover, hi sonaran Cançons de Tardor, un recorregut per composicions breus de Shumann, Brahms, Strauss o Medelson, entre altres. Ja dins el mes de desembre la Institució acollirà Les altres, un espectacle poeticomusical que comptarà amb les actuacions de Joana Gomila, Bàrbara Nicolau i Bàrbara Riera.

El cicle es tancarà amb l'exposició Vibracions, que s'inaugurarà dissabte dia 15 de desembre a les 19 h a la torre de ses Puntes. Es tracta d'una exposició de l'artista Mateu Sitges Febrer que romandrà oberta fins al 3 de gener. Però això no és tot perquè durant la tardor poètica continuen els concerts d'orgue al Convent. Així l'església de Sant Vicenç Ferrer acollirà concerts els dissabtes 20 d'octubre, 17 de novembre i 15 de desembre. Podeu consultar totes les activitats de la VII Tardor Poètica a http://www.manacor.org