El IV Tast de Cervesa ofereix set marques mallorquines, tapes i solidaritat amb els afectats per la torrentada

16-Oktober-2018
Manacor es prepara per acollir una nova diada dedicada a la cervesa artesana. La cita serà dissabte dia 27 d'octubre a partir de les set de l'horabaixa i se celebrarà a la plaça de Sant Jaume amb la implicació d'alguns dels principals productors de cervesa artesana de Mallorca. Però això no serà tot perquè durant el IV Tast de Cervesa Artesana diferents forns i restaurants de Manacor oferiran els seus productes pensats per ser el complement perfecte a la cervesa que se servirà.

En aquesta edició i com no podia ser d'una altra manera, el IV Tast de Cervesa Artesana se solidaritza amb les víctimes i els afectats per la torrentada que dimarts passat va afectar el Llevant i diverses poblacions del Llevant mallorquí, entre les quals es troba la part manacorina de s'Illot. Així "els assistents aportaran cinquanta cèntims d'euros amb cada tapa que comprin i cinquanta cèntims més amb el tassó que adquiriran per tastar les diferents cerveses", ha explicat la regidora de Comerç i polítiques socials, Maria Isabel Bauzà.

"El tast de cervesa serveix per promocionar aquest producte local i per donar a conèixer els seus productors però també serveix per obrir nous mercats als agricultors i al sector primari de l'illa", ha afegit el regidor de Fires, Mercats, Agricultura i Sanitat, Antoni Sureda. I és que "hem de tenir present que l'ordi és un dels ingredients principals de la cervesa i per això la cervesa artesana feta aquí també té repercussió a foravila", ha explicat Sureda. El tast de cervesa està previst per dissabte dia 27 d'octubre i començarà a partir de les 19 h. Hi participaran els cervesers artesans de les marques Toutalis, Forastera, Sullerica, Cas Cerveser, Beer Lovers, Brut Beer i Talaiòtika. A més de les cerveses alguns forns i restaurants de Manacor oferiran un tast dels seus plats.

A més amb motiu del IV Tast de Cervesa Artesana de Manacor "els aparcaments de la plaça de Sant Jaume estaran oberts fins a les dotze del vespre per facilitar-ne l'accés i com sempre les dues primeres hores seran gratuïtes", segons ha apuntat la regidora Maria Isabel Bauzà.