Una multitudinària festa de nit de Cap d’Any dona la benvinguda al 2018 des dels peus del campanar
Amb el nou any s’ha estrenat la nova il·luminació de les esferes del rellotge

Les ganes de festa i d’escoltar música varen fer sortir al carrer centenars de persones per dir adéu a l’any 2017 i donar la benvinguda al 2018. A Manacor durant aquestes dates s’han celebrat moltes festes però una de les més multitudinàries va tenir lloc a la plaça Weyler dia 31, quan la nit de Cap d’Any congregà davall el campanar de Manacor centenars de persones que hi acudiren a veure la gala amb els 12 raïms a la mà.

Famílies senceres, amics i veïnats amb ganes de música i de passar-ho bé es trobaren a la plaça Weyler per donar la benvinguda al 2017 plegats. A les 23.40 h de la nit, les presentadores de la gala de Cap d’Any de Manacor, na Montse Amer i na Margalida Alajarin, començaren a animar tots els que arribaven a la plaça Weyler amb els dotze raïms a punt. Connexions en directe, bromes, vídeos i fotos varen fer passar el temps fins que començaren a sonar les dotze campanades que ens feren entrar al 2018. Paperins, cava, “molts d’anys” i els millors desitjos per a l’any nou ompliren de festa la plaça Weyler.

Però el nou any no va ser la única estrena de la nit, coincidint amb la nit de cap d’any les esferes del rellotge del campanar es veien millor que mai. I és que coincidint amb aquesta nit tan especial s’estrenà la nova il·luminació d’aquest element municipal del campanar. Els antics focus s’han substituït per vuit projectors de tecnologia led que il·luminen més utilitzant menys potència elèctrica. D’aquesta manera les quatre esferes del rellotge es poden veure des de diferents punts de la ciutat.Bookmark and Share

Ajuntament de Manacor. C/ Convent, 1 07500 Manacor  - Teléfono: 971 849 100