Una multitud acudeix a la plaça de sa Bassa a veure l’encesa de llums que dona el sus a més de vuitanta actes nadalencs
El programa de les festes de Nadal es pot consultar al web www.manacor.org
Les festes de Nadal han començat amb la tradicional encesa de llums de Nadal i el concert de la Banda de Música de Manacor de diumenge passat, dia 2 de desembre davant els centenars de persones de totes les edats que varen omplir la plaça de sa Bassa. Els músics varen ocupar poc a poc el cadafal que presidia la plaça i després entraren fins el lloc d’honor els membres del Consell d’Infants de Manacor, que varen ser els encarregats de pitjar el botó que ha activat la il·luminació nadalenca dels carrers i les places de Manacor.

El Consell d’Infants de Manacor es va constituir el desembre de l’any passat i està format per vint-i-tres consellers i conselleres que han estat elegits pels seus companys en cadascuna de les escoles del municipi. Els nins i nines que componen el Consell d’Infants reflexionen sobre els temes que els afecten directament en relació amb el municipi i expressen les seves propostes, idees, opinions i necessitats en el ple que els reuneix cada tres mesos, després que des del departament municipal d’Educació i des de les escoles facin feina sobre les necessitats de la infantesa i la joventut del municipi. A més de tota aquesta activitat els consellers i conselleres infantils de Manacor han protagonitzat l’encesa de llums de Nadal. Abans les melodies nadalenques inundaren sa Bassa gràcies a la Banda de Música de Manacor. Mentre sonaven les notes de la cançó 'Adeste Fideles' els membres del Consell d’Infants de Manacor pitjaren el botó que activa la il·luminació nadalenca i inundaren de llum, colors i mamballetes tota la plaça.

La batlessa de Manacor, Catalina Riera, acompanyada de molts dels regidors de la corporació, foren presents en aquest acte que serví per donar el sus als actes del programa de festes de Nadal d'enguany. D'ara en endavant queden més de trenta dies de festa i actes a tots els nuclis de població del municipi. Entre les moltes novetats que s’inclouen en el programa d’enguany s’ha de destacar els tallers que tenen per objectiu oferir alternatives lúdiques a l’ús de pantalles en infants de zero a tres anys, que se celebraran dia 22 de desembre a partir de les 10 h al Claustre. Però per Nadal no es poden oblidar els actes dedicats als infants. L’arribada del Pare Noel; la dels patges reials o l’arribada dels Reis d’Orient també concentraran desenes de famílies. Però això no és tot perquè els tallers, els concerts, els conta contes, i les activitats per a nins i nines són una constant en el programa d’enguany.

A més moltes altres activitats estan pensades per a tota la família. Visites al betlem de la plaça de ses Verdures, el Mercadet de Nadal o les atraccions infantils de la plaça de Ramon Llull, ajudaran a mantenir ben viu l’esperit nadalenc a Manacor. Tot sense oblidar el trenet de Nadal que recorrerà Manacor passejant tothom que hagi comprat al petit i mitjà comerç. Podeu consultar el programa de festes complet accedint al web www.manacor.org

Bookmark and Share

Ajuntament de Manacor. C/ Convent, 1 07500 Manacor  - Teléfono: 971 849 100