Ses Majestats els Reis d’Orient arriben als diferents nuclis del municipi de Manacor carregats de regalis i de molta il·lusió
L’horabaixa de dia 5 de gener es converteix en un dels més màgics de l'any per als infants de tot Manacor
I és que els tres Reis d'Orient arriben per terra i per mar a Manacor. A la ciutat de Manacor un gran espectacle va fer curta l’espera de tots els que volien veure l’arribada de Ses Majestats. A partir de les sis de l’horabaixa desenes de nins, nines i joves han interpretat grans coreografies i han animat el públic que esperava l’arribada de Ses Magestats.

Una mica després de les 18.20 h i després d’un castell de focs d’artifici el rei Melcior, el rei Gaspar i el rei Baltasar han sortit de la torre de ses Puntes i han saludat durant una bona estona tots els que esperaven veure els Reis Mags d’Orient. Els ha rebut la batlessa de Manacor, Catalina Riera, que juntament amb molts dels regidors de la corporació ha donat la benvinguda a Ses Majestats. Poc a poc han aparegut els cavalls, els estendards reials, i l’estrella que inicia la desfilada. I darrere tots aquests elements, les carrosses reials amb les seves respectives comparses, cornetes i tambors. Com ja és tradició Ses Majestats han arribat fins a la plaça del Palau i han saludat tots els nins i nines que els esperaven. Després, juntament amb els patges reials, han començat a repartir els regals per les cases de la ciutat.

A Porto Cristo Ses Majestats han arribat per mar. Un gran vaixell guiat per l’estrella ha entrat al port devers les set de l’horabaixa. Els Reis d’Orient i els seus acompanyants han arribat a la platja, on els esperaven centenars de veïnats. Després de dir algunes paraules Ses Majestats Melcior, Gaspar i Baltasar han pujat a les seves carrosses per dirigir-se a l’església, on els nins i nines esperaven rebre els seus regals.
A s’Illot els tres Reis d’Orient han arribat al mollet, on els esperaven emocionades les famílies residents a s’Illot. Després de saludar els nins i nines els Reis s’han dirigit fins al poliesportiu, on s’ha celebrat una gran festa i s’han repartit molts regals. A Cala Murada els reis han arribat devers les 18.30 a l’església del nucli i han repartit regals pels nuclis costaners de Manacor. I a Son Macià els Reis han arribat a les set de l’horabaixa; la desfilada, que ha acabat a la plaça, ha duit els tres Reis d’Orient a l’església, on han saludat els nins i nines i han començat a repartir regals.
Bookmark and Share

Ajuntament de Manacor. C/ Convent, 1 07500 Manacor  - Teléfono: 971 849 100