Milers d’assistents omplen la Festa de l’Art al carrer de Ciutat convidats per les botigues d’aquesta artèria comercial
Una trentena d’artistes pintaren, esculpiren i crearen obres en directe dissabte capvespre
La "Festa de l'Art al carrer de Ciutat" va omplir d'activitats aquesta artèria comercial.

Per sisè any consecutiu els comerciants del carrer de Joan Lliteres i la plaça de Sant Jaume varen treure ben enmig del carrer l'art tot allò que poden oferir les botigues. Així, aquesta gran artèria comercial de Manacor va celebrar dissabte dia 9 de juny la "Festa de l'Art al carrer de Ciutat". Els comerciants prepararen un horabaixa farcit d'activitats per a totes les edats, on l'art, la música i la bauxa farciren cada racó del carrer de Ciutat i de la plaça de Sant Jaume. "Volem que tothom el tracte proper que oferim els comerços de Manacor i oferim un carrer ple d'artistes que creen les seves obres davant tothom i moltes d'activitats per a tots els públics per fer passar un horabaixa ben divertit", va explicar Jaume Pou, el vicepresident de l'associació de comerciants del Carrer Joan Lliteres i la plaça de Sant Jaume.

A partir de les 17 h la festa començà i la música animà la revetlla infantil i juvenil d'horabaixa de la plaça de Sant Jaume, dedicada als a infants i joves de totes les edats. A més de tota l'oferta comercial i gastronòmica, els que dissabte assistiren a la Festa de l'Art al carrer de Ciutat es trobaren més de trenta artistes fent feina davant el públic, el caricaturista Bibi que feia retrats de franc, tallers creatius per infants, tapes, jazz itinerant, el concert de Big Yu-yu, demostracions de ball... A més tots els comerços del carrer oferiren un tast de vermut als antics clients i als nous.

Des de l'Ajuntament "només podem donar l'enhorabona a tots els comerciants de l'associació, ja fa un bon grapat d'anys que tiren endavant iniciatives com aquesta i han aconseguit institucionalitzar aquesta diada en el calendari festiu de Manacor", va explicar la batlessa, Catalina Riera durant la presentació de la Festa de l'Art al carrer de Ciutat. "Crec que és un encert relacionar la cultura i el comerç propis de Manacor per mostrar tot el nostre potencial; tots i totes volem que la gent de la comarca vengui a consumir cultura a Manacor i a consumir en els nostres comerços", va afegir.

"Estam encantats que els comerciants actius proposin iniciatives a l'Ajuntament i els intentam donar el màxim suport possible, volem facilitar que els comerciants puguin treure la seva oferta al carrer, atraure gent i fer festa. A més vull recordar que tots els que varen assistir a la festa varen poder deixar el cotxe dues hores gratuïtament a l'aparcament soterrat de la plaça Sant Jaume, que dissabte dia 9 va estar obert fins a les 23 h", explicà per part seva la regidora de Comerç, Maria Isabel Bauzà.Bookmark and Share

Ajuntament de Manacor. C/ Convent, 1 07500 Manacor  - Teléfono: 971 849 100