Més d'un centenar de persones es concentren davant l'Ajuntament i fan un minut de silenci en solidaritat amb les víctimes de la tràgica torrentada del Llevant
El poble de Manacor se solidaritza amb les víctimes de la tragèdica torrentada que ha afectat Sant Llorenç i la comarca del Llevant, amb els seus familiars i amics.

Més d'un centenar de persones s'han concentrat davant l'Ajuntament de Manacor, on les banderes onegen a mig pal i un llaç negre penja de la balconada en senyal de dol. Des de l’Ajuntament de Manacor s'agraeix moltíssim a totes les persones que voluntàriament han duit roba, matalassos, menjar i mantes al poliesportiu Miquel Àngel Nadal, que ha estat habilitat pels afectats. I també a tota la gent que s'ha posat a disposició dels serveis d'emergències per ajudar als afectats. És en aquests moments que es demostra la grandesa d’un poble. En aquest sentit des des del Servei d'Emergències de les Illes Balears i informen que en aquests moments ja no es necessita més ajuda i que estan cobertes totes les necessitats.
Bookmark and Share

Ajuntament de Manacor. C/ Convent, 1 07500 Manacor  - Teléfono: 971 849 100