La primera Primavera Esportiva de s'Illot posa a l'abast dels infants i joves sis diades per donar a conèixer diferents esports
Del 10 de març fins al 26 de maig els tallers se succeiran els dissabtes al poliesportiu.
El Poliesportiu de s'Illot acollirà durant sis dissabtes de març, abril i maig les diferents diades esportives que inclou la primera Primavera Esportiva d'aquest nucli costaner del municipi de Manacor. Aquest nou programa d'activitats esportives que impulsen l'Ajuntament de Manacor i el Patronat Municipal d'Esports en col·laboració amb la Delegació de s'Illot i el Consell de Mallorca té l'objectiu de fomentar i millorar l'oferta esportiva en aquest nucli costaner.

"Els veïnats de s'Illot ja compten amb el poliesportiu i també amb el club de voleibol s'Illot i amb el club de futbol de s'Illot i Cala Morlanda però hi ha nins, nines i joves que fins ara s'han hagut de desplaçar a practicar l'esport que més els agrada a Porto Cristo, a Manacor o a altres municipis veïns", explica el delegat d'Esports, Miquel Perelló. "Amb la Primavera Esportiva volem donar a conèixer els clubs esportius silloters i també mostrar nous esports, a més de dur fins a s'Illot esportistes i experts que siguin capaços de contagiar a tot el poble les ganes de practicar esport", afegeix Perelló.

"A s'Illot els infants i joves suposen un 20% de la població i per això des de la Delegació de s'Illot celebram que l'oferta esportiva s'ampliï i esperam que a través d'altres iniciatives pugui mantenir-se durant gran part de l'any", ha declarat el delegat de s'Illot, Antonio García.

El coordinador d'aquesta primera edició de la Primavera Esportiva de s'Illot és el jove qualificat Daniel Usero, que des de la delegació d'Esports ha assumit el repte de millorar l'oferta esportiva i fomentar la seva pràctica. "Quan vàrem visitar les instal·lacions esportives de s'Illot vàrem posar en marxa aquest cicle amb l'objectiu que els infants i joves de s'Illot coneguin el poliesportiu puguin quedar al seu poble a fer esport", explica Usero.

Sis activitats gratuïtes
Les sis diades de la Primavera Esportiva són totalment gratuïtes i estan destinades a infants i joves, que hi poden acudir amb familiars i amics. Se celebraran totes al poliesportiu de s'Illot en dissabte i en horari de 10 h a 12 h. "A més de convidar tothom a sumar-se als col·lectius del vòlei o del futbol, també proposam diades dedicades als esports amb patinet o a l'atletisme i als jocs espartans per introduir noves disciplines esportives a s'Illot", especifica Daniel Usero.

La primera diada, centrada en els patins i els equilibris se celebrarà dia 10 de març i serà l'única en la qual els participants hi hauran de dur el seu propi material esportiu: els patinets. La segona jornada estarà dedicada al futbol en la categoria d'alevins i se celebrarà dia 17 de març. La diada centrada en el voleibol se celebrarà dia 14 d'abril i dia 28 del mateix mes es podrà gaudir de la diada dedicada a l'atletisme i als jocs espartans. Dia 12 de maig el futbol en la categoria de benjamins serà el protagonista de la cinquena diada esportiva. I la darrera jornada esportiva d'aquest cicle se celebrarà dia 26 de maig i tornarà a tenir el vòlei com a protagonista.
Bookmark and Share

Ajuntament de Manacor. C/ Convent, 1 07500 Manacor  - Teléfono: 971 849 100