La pancarta que commemora el 8 de març, el Dia Internacional de les Dones, ja penja de la balconada de l'Ajuntament de Manacor
La batlessa de Manacor, Catalina Riera, acompanyada per la regidora d'Igualtat i Polítiques Socials, Maria Isabel Bauzà; la regidora d'Economia, Maria Antònia Sansó; la regidora de Cultura i Turisme, Antònia Llodrà; i els regidors Pedro Rosselló, Mateu Juan, Miquel Perelló i Joan Sagrera han sortit avui a la balconada de l'Ajuntament per a donar suport a les reivindicacions feministes que envolten el Dia Internacional de la Dona, que se celebra el 8 de març.
L'Ajuntament de Manacor, els col·lectius i les entitats socials del municipi commemoren el 8 de març, Dia Internacional de les Dones. Ho fan amb un ampli programa d'actes que ha impulsat el col·lectiu de Dones de Llevant amb l'objectiu de retre homenatge a les dones esportistes i visibilitzar la dona en els espais públics.

El programa Jornades Dones va començar dissabte passat, dia 3 de març, i durarà fins dissabte dia 24 de març. Conta-contes, espectacles, jocs inclusius, homenatges, rutes poètiques, taules rodones i seminaris que omplen un programa d'actes per a mirar les lluites de les dones en el passat, per posar la mirada en el present i reivindicar un futur amb una igualtat real.

Bookmark and Share

Ajuntament de Manacor. C/ Convent, 1 07500 Manacor  - Teléfono: 971 849 100