La Fira Nocturna atrau milers de persones a passejar davant la mar i ompl l'horabaixa i la nit de Porto Cristo d'artesania, menjar i música
La revetlla a la platja es converteix un altre dels plats forts de la vetllada.
L’horabaixa de divendres ha canviat la fesomia del passeig de la Sirena i de la plaça de l’Aljub. La Fira Nocturna de Porto Cristo es va obrir passades les set i mitja i poc a poc el passeig i la plaça de davant la mar varen omplir-se de públic que hi cercava artesanies o menjar. Milers de persones arribades de tota la comarca es varen reunir davall els pins del passeig de la Sirena per conversar i per veure d'aprop dels novetats que neixen en els tallers dels artesans de Mallorca.

La bijuteria, la roba i les cistelles de llatra varen despertar la curiositats de molts visitants, que s'interessaren per les tècniques que els artesans fan servir per elaborar els seus productes. Al mateix temps molts veïnats de Porto Cristo, després d'haver firat, es reuniren a l'entorn de les parades que servien menjar per recollir fons i fer possibles els projectes de clubs esportius, escoles o entitats.
L'oferta turística de Porto Cristo i el seu entorn també va ser ben present a la Fira Nocturna de Porto Cristo. Un gran envelat que els visitants havien de travessar posava al descobert els tresors naturals i l'oferta d'oci que es concentra en el nucli constaner.

De fet l'oci també és un dels protagonistes de la vetllada de divendres a Porto Cristo. La música ha tengut un paper essencial en el X Memorial Francesc Ramis però la disbauxa arriba just abans de la mitjanit amb la revetlla nocturna de la platja de Porto Cristo. Les cançons del grup La Locamotora i els disc jòqueis posteriors mantenen ben animada la nit i bona part de la matinada.

Bookmark and Share

Ajuntament de Manacor. C/ Convent, 1 07500 Manacor  - Teléfono: 971 849 100