La ciutadania omple les places i els carrers de la ciutat durant la jornada "Manacor es mou amb la cultura"
Dissabte dia 12 les propostes culturals varen atraure gent de totes les edats.
Els veïnats i veïnades i tota la gent que dissabte passat va passar per Manacor varen poder gaudir de la immensa oferta cultural que durant tota la jornada es desplegà pels carrers i les places de Manacor. "Des de l'Ajuntament estam molt orgullosos de poder mostrar el potencial creador que tenim i que la ciutadania respongui de la manera que ho ha fet", ha explicat la regidora de Cultura i Turisme, Antònia Llodrà. Així la jornada 'Manacor es mou amb la Cultura' va aglutinar art, música, espectacles infantils, literatura i ball. Unes propostes que es desplegaren pels carrers i per diferents espais de la ciutat.

La jornada començà a les deu del dematí a la plaça Ramon Llull amb la IV Mostra d'Art al Carrer. La mostra "permet treure les obres dels espais d'art convencional i situar-les al carrer per fugir dels límits per al gran públic que imposen les sales d'exposicions, les galeries o els museus", explica el tècnic del departament de Cultura, Llorenç Carreras. La mostra comptà amb peces escultòriques dels autors Marcos Vidal, Pinyeiro, Tomeu Estelrich, Cati Bauzà, Catalina Lliteres i Jeroni Salom i tots els que varen passar per la IV Mostra d'Art al Carrer varen poder endur-se a ca seva un petit catàleg amb explicacions sobre les diferents obres amb algunes claus per a la seva interpretació.

Les activitats per als més petits i dirigides a tota la família començaren el migdia amb Moixonies per créixer, un espectacle infantil que també serví per celebrar el Dia Mundial del Comerç Just al pati de la torre del Palau. I una mica més tard el grup d'animació infantil Mel i Sucre va fer ballar a petits i grans a la plaça Ramon Llull. A més la Institució Antoni M. Alcover va acollir la inauguració de l'exposició de ceràmica 'L'arbre de la Ciència', de Maria Ramis. L'acte inaugural, a més, va comptar amb el concert del grup Polissonia.

A les 17 h la fireta de Paper de peix, organitzada per Sobrassada de Peix, omplí el Claustre de Manacor de presentacions, tallers infantils, recitals i actuacions musicals... I a partir de les 17.30 h les famílies i els infants ompliren els tallers de Junts Cream, que feren créixer els seus dibuixos tridimensionals al bell mig de la plaça. La música va ser la protagonista del final de la jornada. Els Monkey Doo Swing Band ompliren de música i ball la plaça Ramon Llull. Amb tot, la jornada 'Manacor es mou amb la cultura' posà el punt final amb música i llibres. I és que la presentació del llibre 'Ennio Morricone En busca de aquel sonido. Mi música, mi vida', va omplir d'amants de la música l'auditori del Conservatori de Manacor.Bookmark and Share

Ajuntament de Manacor. C/ Convent, 1 07500 Manacor  - Teléfono: 971 849 100