L’Ajuntament reconeix l’enorme tasca del Club d’Atletisme Manacor i a l’atleta Víctor Moreno
El mes d’agost passat Víctor Moreno es proclamà subcampió d’Europa en relleu 4x400 en el Campionat Europeu Màster de Dinamarca
L’Ajuntament de Manacor ha volgut retre un senzill homenatge al Club d’Atletisme Manacor i en especial a l’atleta Víctor Moreno. El mes d’agost passat Moreno, que forma part del Club d’Atletisme Manacor, va competir en el Campionat Europeu Màster de Dinamarca representant la selecció espanyola i el club manacorí. Va prendre part del relleu 4x400 espanyol que va aconseguir la medalla de plata amb un temps de 3:32.22. A més l’atleta va col·locar-se en 19è lloc en la prova de 200 metres llisos amb un temps de 24.86 i aconseguí ser el 13è en el salt de llargada amb un millor salt de 4,85.

Per això els representants del Club d’Altletisme Manacor i l’esportista Víctor Moreno han estat rebuts pel batle de Manacor, Pedro Rosselló, i pel regidor d’Esports, Miquel Perelló. El batle ha volgut donar-los les gràcies a tots i ha explicat que “vivim molt de prop les gestes esportives dels nostres conciutadans i puc dir que estam orgullosos del Club d’Atletisme Manacor perquè a més de dur el nom de Manacor molt més enllà de les nostres fronteres sou un exemple per a tots els ciutadans”. “Vos esforçau cada dia per millorar els vostres resultats com a club i com atletes; marcau objectius i sou capaços d’arribar allà on vos proposau, justament per això sou un exemple” ha sentenciat el batle.

Per part seva el regidor d’Esports, Miquel Perelló, ha destacat que “una medalla de plata europea se suma als títols i al palmarès del Club d’Atletisme de Manacor i per això volem agrair al Club l’exigència, el rigor i l’esforç que han demostrat per fer créixer aquest club i per millorar cada dia, per aquest motiu volem entregar un detall simbòlic a tot el club”. Així el batle Pedro Rosselló i el delegat d’Esports, Miquel Perelló han entregat als responsables del club una plat commemoratiu d’agraïment a la tasca de promoció de l’esport i de formació en atletisme dels manacorins. Per part seva el president del Club, Tomàs Pomar; i el secretari Pere Sebastià, han entregat una placa commemorativa a l’atleta Víctor Moreno , que ha defensat “el reconeixement que té al Clulb d’Atletisme Manacor cap a l’esport veterà i la feina que fa per a facilitar la pràctica de l’esport a totes les categories”.

Bookmark and Share

Ajuntament de Manacor. C/ Convent, 1 07500 Manacor  - Teléfono: 971 849 100