L’Ajuntament instal·la una nova torre de llum i un nou punt de connexió elèctrica per a esdeveniments al Parc Municipal
El parc del molí de’n Beió també disposa d’un punt de connexió per a grans actes.
Manacor ja disposa de tres punts a l’espai públic equipats per a qualsevol tipus d’esdeveniment festiu que s’hi vulgui organitzar. Aquests són: la plaça de Ramon Llull, el Parc Municipal i el parc del molí d’en Beió. “En aquests tres punts hi tenim il·luminació i punts de connexió elèctrica de gran potència amb capacitat per fer funcionar equips de so i de llum com els que es necessiten a la majoria de concerts i esdeveniments festius”, explica el regidor de Serveis Generals de l’Ajuntament de Manacor, Joan Sagrera.

“Amb aquestes noves instal·lacions es podran celebrar actes festius de tota casta sense que els operaris municipals hagin d’invertir hores i hores de feina habilitant instal·lacions temporals i sense necessitat de llogar generadors elèctrics”, apunta Sagrera. “D’aquesta manera, la brigada municipal es podrà dedicar amb més intensitat a les feines de manteniment de l’espai públic i a millorar els carrers i les places de Manacor”, afegeix el regidor de Serveis Generals.

Així, durant les darreres setmanes la brigada municipal ha instal·lat una nova torre de llum al Parc Municipal, que complementa la que ja existia. Aquesta nova instal·lació reforçarà l’enllumenat públic actual del parc i “consisteix en una torre de 12 metres d’alçada, que estava en desús i s’ha recuperat, i cinc projectors de llum nous de tecnologia led; cadascun té 116 watts de potència i consumeixen la meitat que els projectors de llum convencionals”, explica l’enginyer de la brigada municipal, Toni Barceló. La inversió per a aquest nou punt de llum al Parc Municipal ha estat de 3.975 euros.

Punts de connexió puntuals
Tant el Parc Municipal com el parc del molí d’en Beió disposen de punts de connexió a la xarxa elèctrica preparats per a grans esdeveniments, uns punts que s’afegeixen al que ja existeix a la plaça de Ramon Llull. Es tracta de quadres elèctrics amb capacitat perquè s’hi puguin endollar equips de so o d’il·luminació en cas que es programin actuacions i activitats a l’aire lliure”, expliquen des de la brigada municipal. Aquestes noves instal·lacions “es podran activar puntualment quan es realitzin activitats o actes festius a la plaça”, ha explicat Joan Sagrera.

“Amb aquestes actuacions hem volgut equipar diversos punts de la ciutat perquè s’hi puguin realitzar esdeveniments i festes sense que suposin una gran despesa per a les arques municipals, cada nou punt de connexió ha costat uns 3.500 euros i d’aquesta manera l’Ajuntament s’estalviarà el lloguer de generadors que eren necessaris en molts dels concerts i les festes que se celebren durant tot l’any”, puntualitza el regidor.
Bookmark and Share

Ajuntament de Manacor. C/ Convent, 1 07500 Manacor  - Teléfono: 971 849 100