L’Ajuntament de Manacor inverteix quatre milions d’euros en la darrera fase de millora de carrers i places
“La millora de l’espai públic és una de les nostres prioritats”, explica la batlessa
L’Ajuntament de Manacor ha invertit uns 4.049.000 euros en la darrera fase de millora integral de carrers i places, obres de reparació de ferm viari, obres de reparació de voravies i la millora de camins a tots els nuclis de població del municipi. “La millora de la qualitat de l’espai públic és una de les nostres prioritats perquè volem un poble més amable, més sa, més sostenible i més accessible per a les persones que hi vivim”, ha explicat la batlessa, Catalina Riera. I és que “si oferim espais agradables i segurs per anar a peu els ciutadans podem guanyar terreny als vehicles i amb això guanyar qualitat de vida”, ha remarcat Riera.

La batlessa de Manacor ha visitat el carrer Tarragona juntament amb la delegada d’Urbanisme i Obres, Isabel Febrer. “Aquest és un dels carrers que han canviat de fisonomia perquè reformat integralment; així s’han eixamplat les voreres, s’han sembrat arbres i s’ha renovat completament l’enllumenat i les xarxes d’aigua”, ha explicat Febrer. Entre els diferents projectes executats fins al moment hi figuren projectes de reforma integral, en què se substitueixen les xarxes d’aigües pluvials, el clavegueram, les xarxes d’aigua de consum, i les xarxes d’enllumenat públic, a més de renovar completament el ferm viari i les voravies. També hi figuren reformes de paviments i de voravies, d’alguns carrers o trams de carrers, a més de diferents xarxes de serveis.

Només a la ciutat de Manacor s’han invertit 2.630.000 euros en la millora de carrers i places. Així s’han reformat integralment el carrer de la Mare de Déu de les Neus, la plaça del Convent, la plaça dels jutjats, el carrer dels Infants, el carrer de la Caritat, el carrer Historiador Truyols, el carrer del Cid Campeador, la via Alemanya, el carrer de Sant Vicenç, el carrer de Sant Domingo, el carrer de l’Àngel, el carrer Tarragona, el carrer de la Dolçura, el carrer de l’Ecònom Pere Bonnín i també s’han executat les noves rodones de la via Palma i de l’avinguda del tren. A més també s’ha renovat l’asfalt d’una vintena de carrers de la ciutat.

A Porto Cristo s’hauran invertit “uns 620.000 euros en la reforma del carrer Port i de l’entrada al nucli des de Manacor, a més de reformar i millorar més de trenta carrers només en aquesta darrera fase”, recorda Isabel Febrer. A s’Illot la inversió ascendeix a 199.000 euros i es concreta en la millora de l’entorn del poliesportiu, la plaça del Llop i diversos carrers. A Son Macià s’ha executat la nova plaça, que ha costat uns 200.000 euros i a Cala Murada i a Cales de Mallorca s’han renovat els accessos a aquests nuclis costaners, un projecte que ha rebut una inversió de 300.000 euros. A més s’invertiran uns 100.000 euros en els camins rurals de sa Marineta i de Ses Bones dones.

Bookmark and Share

Ajuntament de Manacor. C/ Convent, 1 07500 Manacor  - Teléfono: 971 849 100