Els veïnats amb aparcament afectats per les obres de millora de carrers poden aparcar a la plaça de Sant Jaume
Els veïnats i veïnades afectats per les obres que comptin amb aparcament o cotxeria poden sol·licitar a la SAM la targeta que els donarà accés gratuït a l’aparcament de la plaça de Sant Jaume.
Degut a les obres de millora de diversos carrers de Manacor, les persones que comptin amb una cotxeria o aparcament poden obtenir un lloc gratuït a l’aparcament de la plaça de Sant Jaume mentre durin les obres. Per obtenir la targeta d’accés al pàrquing cal presentar el rebut del pagament de l’IBI i l’impost de circulació dels vehicles a les oficines de la SAM, situades al carrer Major, 22.

Les vies afectades per obres de millora són el carrer dels Infants, el carrer de l’Àngel, el carrer de la Caritat, l’entorn de la rotonda del Torrent, l’entorn de la rotonda ubicada davant la Residència, la via d’Alemanya, el carrer de Tarragona, el carrer del Cid Campeador, la plaça del Convent, la plaça dels Pares Creus i Font i Roig, el carrer de l’Historiador Truyols, el carrer de Sant Vicenç i el carrer de Sant Domingo.
Bookmark and Share

Ajuntament de Manacor. C/ Convent, 1 07500 Manacor  - Teléfono: 971 849 100