Els patges de Ses Magestats els Reis d’Orient reben les cartes de tots els nins i nines del municipi de Manacor
Dia 31 la plaça Weyler es convertirà en la sala d’estar més gran del món

Les festes de Nadal continuen a Manacor i les activitats per a tota la família també. A partir de les cinc de l’horabaixa de divendres dia 28 de desembre, els patges de Ses Majestats els Reis d’Orient arribaren a la plaça del Convent. Molts dels nins i nines de Manacor varen voler anar personalment a rebre’ls, a fer-se fotos i a posar dins la bústia reial les cartes amb els regals i desitjos que han demanat als Reis d’Orient.Desenes d’infants acompanyats d’amics, pares, mares i familiars es concentraren a la plaça del Convent per esperar els patges, que un any més han continuat fidels a la seva cita anual amb els infants manacorins. A Porto Cristo hi varen arribar un dia abans, dijous dia 27. Ho feren a la plaça de l’Església i col·locaren la bústia reial davant l’oficina municipal perquè tothom hi pogués dipositar la seva carta. I a s’Illot els patges reials arribaran dijous dia 3 de gener a la delegació municipal per arreplegar les cartes dels infants.

Cap d’any
Enguany a la Plaça Weyler es tornarà a convertir en l’escenari per a donar la benvinguda al 2019. Però la festa per acomiadar el 2018 no serà la de cada any. I és que els presentadors s’han proposat convertir la plaça manacorina que està als peus del campanar en la sala d’estar més gran del món. Per això animen tothom a anar a menjar el raïm amb cadires, butaques i altres elements típics de les sales d’estar. Aquesta iniciativa, de fet, ja ha rebut el suport d’equips esportius, associacions i entitats del municipi que ja s’han compromès a contribuir a fer de Manacor la sala d’estar més gran.


Però les activitats de Nadal continuen a tot el municipi. A més de tota l’oferta comercial del municipi, el mercadet de Nadal de Manacor ofereix artesania, decoració i tot tipus de productes al centre de vianants. El mercadet omplirà d’ambient nadalenc el centre de Manacor dia 29 de desembre i els dies 4 i 5 de gener.

A més a més, tothom que compri al petit i mitjà comerç de Manacor pot obtenir entrades per anar de franc a les atraccions infantils de la plaça de Ramon Llull i també al trenet de Nadal. Dia 29 de desembre i els dies 3, 4 i 5 de gener el tren recorrerà les principals artèries comercials de la ciutat i de Manacor, de les 17 h fins a les 20 h. Per a més informació podeu consultar el programa d’actes nadalencs a www.manacor.org.


Bookmark and Share

Ajuntament de Manacor. C/ Convent, 1 07500 Manacor  - Teléfono: 971 849 100