Els escolars del municipi dibuixen el Manacor que volen, amb els carrers nets i la ciutadania compromesa amb el reciclatge
L'Ajuntament i el Consell d'Infants preparen una campanya de conscienciació
Amb motiu del Dia Internacional del Medi Ambient l'Ajuntament de Manacor acull l'exposició dels dibuixos que els escolars del municipi han fet "per col·laborar en el disseny de la campanya de conscienciació que ha de servir perquè els ciutadans prenguem consciència de la necessitat de mantenir el municipi net i de reciclar més i millor, per tal de reduir el fems que produïm", ha explicat el regidor de Medi Ambient, Pedro Rosselló.

Per això alguns dels primers dibuixos que els escolars de segon i de quart de primària de les escoles de Manacor ja es poden veure a l'entrada de l'Ajuntament. "El Consell d'Infants de Manacor va fixar com una de les seves preocupacions la manca de neteja dels carrers i per això, juntament amb Medi Ambient, ens hem proposat crear una campanya informativa i aquests dissenys en són les primeres propostes", ha explicat la batlessa, Catalina Riera.

"Crec que hem de remarcar que la idea de posar en marxa una campanya de conscienciació és una proposta que neix dels mateixos infants, que veuen amb preocupació la brutor dels carrers o el mal ús del mobiliari urbà o dels contenidors de reciclatge", ha explicat Pedro Rosselló. "Per això l'objectiu compartit de l'Ajuntament i dels nins i nines de Manacor és millorar la neteja i el civisme a tot el municipi.

Per tant els dissenys i dibuixos que es poden veure a l'entrada de l'Ajuntament són una primera passa d'aquesta campanya de conscienciació cívica que pretén posar en marxa l'Ajuntament de Manacor. "Volem que els infants hi segueixin fent feina i que ells mateixos preparin una campanya amb l'assessorament de professionals publicitaris", ha explicat Maria Antònia Tabarner, la secretària del Consell d'Infants.
Bookmark and Share

Ajuntament de Manacor. C/ Convent, 1 07500 Manacor  - Teléfono: 971 849 100