Els ciutadans de Manacor tramiten a l’Ajuntament i en només un dia 44 targetes intermodals de transport
Els usuaris del transport públic varen poder tramitar-la només dijous dia 21 i des de Manacor sol·licitaran a la Conselleria poder-ho fer cada 15 dies o mensualment
Quaranta-quatre usuaris del transport públic varen tramitar dijous dia 21 la seva targeta intermodal que permet fer desplaçaments en bus, en tren, en metro i amb el servei de bus + tren. Ho varen poder fer gràcies a la iniciativa emmarcada en la Setmana de la Mobilitat que va permetre als veïnats i veïnades del municipi de Manacor tramitar targetes intermodals des de l’Ajuntament. “Una treballadora de la Conselleria de Territori, Energia i Mobilitat va venir fins a l’Ajuntament per fer les targetes als ciutadans i ciutadanes, que varen respondre i durant només un dematí es varen fer 44 targetes de transport”, ha explicat el regidor de Transports, Mateu Juan.

A causa de la demanda generada “des de l’Ajuntament sol·licitarem al govern que aquesta iniciativa es pugui repetir a Manacor mensualment o cada quinze dies”, ha afegit Mateu Juan. La targeta intermodal facilita i permet els desplaçaments per Mallorca a les línies de bus integrades, a tota la xarxa de tren, metro i als serveis de bus més tren. La targeta es pot carregar als busos integrats dins el Sistema Tarifari i a les màquines de càrrega automàtiques distribuïdes a les estacions i a les taquilles del tren. Actualment hi ha quatre perfils de targeta intermodal: el general, d'entre 26 i 64 anys; el jove, per a menors de 25 anys; família nombrosa i, finalment, pensionistes i aturats de llarga durada. Els usuaris de les targetes de perfil jove, família nombrosa o pensionista poden gaudir de fins a un 50 per cent de descompte en el bitllet senzill.

Bookmark and Share

Ajuntament de Manacor. C/ Convent, 1 07500 Manacor  - Teléfono: 971 849 100