El menador Antoni Frontera guanya el Gran Premi de Manacor 2017 a les regnes del cavall Excellence
L’Hipòdrom va viure una de les diades més multitudinàries.
El menador Antoni Frontera, a les regnes d’Excellence, s’ha proclamat a l’Hipòdrom de Manacor guanyador del Gran Premi de Manacor 2017. És la tercera vegada que el joquei s’imposa en la clàssica manacorina després de les victòries aconseguides l’any 2005 amb Lino de Font, i el 2009 a les regnes de Silver Mixo. 
 
L’exemplar de la quadra Tot Un Somni ha finalitzat la cursa amb un temps d’1.16’6, superant així l’anterior rècord de la clàssica llevantina que estava en 1.17’0, ostentat des de 2014 per Jack di Monmes i Joan Bauzá. L’egua menada per Antoni Frontera ha entrat a meta per davant de Es Gonyador de Font, conduït per Joan Antoni Riera, el qual ha finalitzat la prova amb un temps d’1.16’7, i d’Enemic, qui menat per Mateu Bosch ha fet un temps d’1.16’7. La quarta plaça ha estat per Esperança Mar, guanyador del 84è Gran Premi Nacional de Trot, que ha finalitzat la cursa amb un temps d’1.17’0 a les regnes del menador manacorí Miquel Mestre. 
 
La primera tinent de batle de l’Ajuntament de Manacor, Catalina Riera, ha acompanyat el president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, en l’entrega del trofeu al guanyador. També hi han acudit el president de l’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca (IEHM), Jaume A. Ramis, el president de la Federació Balear de Trot (FBT), Joan Llabata i el conseller de Desenvolupament Local, Joan Font. També hi han assistit el regidor d’Esports, Miquel Perelló; el regidor d’Agricultura, Antoni Sureda i els regidors de l’Ajuntament Isabel Febrer, Maria Antònia Sansó, Joan Sagrera, Maria Isabel Bauzà i Mateu Juan.

Bookmark and Share

Ajuntament de Manacor. C/ Convent, 1 07500 Manacor  - Teléfono: 971 849 100