La XIX Fira de Vehicles d’Ocasió ha obert les portes i omple el polígon de Manacor de cotxes i maquinària
Durant el cap de setmana els visitants hi trobaran més de mig milenar de vehicles

La Fira de Vehicles d’Ocasió de Manacor ha encetat la seva edició número denou i durant el cap de setmana tothom que la visiti podrà veure de ben a prop més de 500 vehicles d’ocasió. Es tracta d’un “esdeveniment que ja es coneix arreu de l'illa gràcies a la implicació dels empresaris que hi participen i de la resposta del públic, que sap que hi trobarà vehicles usats a preus interessants i amb totes les garanties”, ha destacat Domingo Martí, el president de l'Associació d'Industrials del Metall de Manacor, l'entitat que organitza la fira amb la col·laboració de l'Ajuntament de Manacor.

"Els que participam en la fira som venedors professionals i per això tots els vehicles estan revisats, han passat totes les inspeccions tècniques exigibles, tenen un any de garantia i tots els papers en ordre", apunta Domingo Martí des de l'organització. "Els preus dels cotxes de segona mà van dels 4.000 euros en amunt i per això pensam que hi ha un gran ventall de preus i de vehicles que es poden adaptar als gustos i les possibilitats de cadascú", ha afegit. Els organitzadors de la Fira de Vehicles d'Ocasió a Manacor, que es desenvolupa avui dissabte dia 6, de 9.30 h a 19 h, i demà diumenge dia 7, de 9.30 h a 14 h, esperen centenars de visitants perquè saben que "la fira té èxit, la gent sap que hi trobaran molta oferta, bons preus i moltes garanties”.

Des de l’Ajuntament “hem de donar suport a les iniciatives que tenen la intenció d'encoratjar la gent a sortir al carrer i a descobrir diferents aspectes del nostre municipi, com la vitalitat i l'empenta dels empresaris de l'automoció de Manacor”, va explicar durant la presentació de la fira la regidora de Comerç, Maria Isabel Bauzà. I és que la fira de vehicles és un esdeveniment comercial consolidat al municipi que, segons han explicat els organitzadors, durà fins al polígon de Manacor més de 500 cotxes de diferents marques comercials, motos i maquinària agrícola.

Bookmark and Share

Ajuntament de Manacor. C/ Convent, 1 07500 Manacor  - Telèfon: 971 849 100