L’Espanyol, l’Inter de Milà i el Mallorca es proclamen campions de l'East Mallorca Cup 2019 en les categories U11, U13 i U15
La final del torneig internacional es va disputar diumenge dia 21 d’abril a Cala Millor
L'East Mallorca Cup 2019 ha finalitzat aquest diumenge 21 d'abril proclamant a l’Espanyol, l’Inter de Milà i el RCD Mallorca com a campions d'aquesta edició en les categories U11, U13 i U15 respectivament.

En un matí on el temps plujós va desafiar els jugadors i l’afició, les ganes de futbol s’imposaren i les grades del camp de futbol de Cala Millor s’ompliren d’espectadors i de ganes de futbol. A 09.45 h la pilota començava a rodar en la jornada definitiva del torneig de futbol base internacional que ha reunit al Llevant de Mallorca 89 equips de tot el món en 256 partits disputats en els cinc dies que ha durat el torneig East Mallorca Cup.

La primera final va enfrontar els alevins del Mallorca amb els de l'Espanyol, que se’n dugueren la copa després de guanyar per 0 gols a 4. En la segona final s'enfrontaren els equips infantils de l'Inter de Milà i l'Espanyol en el partit més igualat de la jornada i que es va resoldre a la fase de penals a favor de l'Inter de Milà. La darrera final, la dels cadets, va proclamat el RCD Mallorca com a vencedor després de superar per 3 gols a 1 al Manchester City FC.

Un final amb molts de seguidors que demostra l'èxit del torneig que ha deixat un alt nivell competitiu entre tots els equips i que ha demostrat la qualitat del futbol base europeu. L’East Mallorca Cup compta amb el patrocini de l'Agència d'Estratègia Turística de les Illes Balears i la dels ajuntaments de Manacor, Sant Llorenç, Son Servera, Capdepera i Artà, que són els municipis que aglutina la nova marca East Mallorca. Aquest torneig té com objectiu augmentar la competitivitat turística del Llevant respecte d’altres zones de Mallorca, fomentar l'esport i també ampliar i diversificar l'oferta turística.

Gran impacte turístic
En els cinc dies de competició s'han ocupat més de 20.000 places hoteleres i més de 4.000 persones han visitat la comarca de Llevant en motiu d'aquest torneig en els cinc dies en què s'ha prolongat. A més, també s'ha d'agrair la tasca dels més de 100 voluntaris i voluntàries que l'han fet possible.

Després dels resultats, Capdepera, Artà, Son Servera, Sant Llorenç i Manacor esperen repetir la iniciativa en anys vinents amb la finalitat de promocionar l’esport i el Llevant de Mallorca com a destinació en temporada baixa.Bookmark and Share

Ajuntament de Manacor. C/ Convent, 1 07500 Manacor  - Telèfon: 971 849 100