L’Ajuntament i l’Escola de Mallorquí ofereixen un nou programa estable de ballades populars en diumenge
El cicle s’estrenarà aquest diumenge, dia 15 d’abril, a les 12 h a la plaça Ramon Llull.

A partir de l’èxit de la ballada que es va dur a terme a Manacor dia 1 de març de 2018 per commemorar la festivitat de la Diada de les Illes Balears l’Ajuntament de Manacor es va proposar “crear un programa de ballades populars que complementi les que ja s’organitzen en el marc de les diferents festes per tal d’oferir més ballades”, explica la batlessa, Catalina Riera. Un programa que “farà possible que els que ja aprecien la nostra cultura popular puguin gaudir-ne i, al mateix temps, permetrà acostar-s’hi a tots aquells que encara la coneixen poc”, afegeix Riera.

És per això que l’Escola Municipal de Mallorquí ja ha programat les primeres ballades del cicle. “Amb aquest projecte volem potenciar la cultura popular i a l’hora oferir l’opció tant a balladors com no balladors de sortir al carrer en diumenge de matí i gaudir de l’oferta cultural, en una plaça tan polivalent com és la de Ramon Llull”, explica la directora de l’Escola Municipal de Mallorquí, Emma Terés.

D’aquesta manera, es pretén incentivar el ball de bot al municipi i impulsar els grups de música de la comarca. Per als mesos d’abril i maig hi ha previstes dues ballades a les 12 h a la plaça de Ramon Llull de Manacor: una aquest diumenge, 15 d’abril amb el grup Tramudança i una altra, el 20 de maig amb l’Agrupació sa Torre. A l’estiu es faria un parèntesi i al setembre es tornaria a reprendre la iniciativa.
Bookmark and Share

Ajuntament de Manacor. C/ Convent, 1 07500 Manacor  - Telèfon: 971 849 100