L’Ajuntament de Manacor i el Consell col·laboren en diferents projectes de milllora del municipi
La batlessa, Catalina Riera, va rebre el conseller insular Joan Font.

La batlessa de Manacor, Catalina Riera, ha rebut el conseller insular de Desenvolupament Local, Joan Font, en la visita que els dos representants públics han fet a les obres que l’Ajuntament de Manacor i el Consell de Mallorca han finançat a través del Pla Especial d’Inversions 2016-2017 i del Pla Especial d’Inversions Financerament Sostenibles 2016-2017. Durant la visita la batlessa i el conseller insular varen estar acompanyats per la regidora d’Urbanisme, Isabel Febrer, el regidor d’Interior i Esports, Miquel Perelló, pel regidor d’Agricultura, Fires i Mercats, Antoni Sureda i pel director insular de Cooperació Local i Caça, Joan Manera.

L’Ajuntament de Manacor i el Consell de Mallorca han col·laborat per poder dur endavant un total de cinc projectes al municipi a través de dues línies d’ajudes. En el cas del Pla Especial d’Inversions 2016-2017, l'Ajuntament de Manacor ha impulsat a la barriada del Convent la millora, el canvi el paviment i l’eliminació de les barreres arquitectòniques dels carrers del Retir i de Benet Riera, així com la instal·lació d'una nova capa d'asfalt al carrer de Sant Ramon. Aquestes obres han costat uns 166.000 euros.

Respecte al Pla Especial d’Inversions Financerament Sostenibles 2016-2017, la nova batlessa de Manacor, Catalina Riera, presentà al conseller Joan Font els quatre projecte executats per l’Ajuntament de Manacor, els quals consisteixen en la sectorització i millora de les xarxes d'aigua del sector 6, el qual correspon al barri del Barracar i en la millora de tres camins rurals.
Les obres de sectorització del barri del barracar suposen una inversió de 402.948,65 euros i inclouen la construcció del primer tram de la gran canonada arterial que en el futur envoltarà el nucli urbà, les obres de sectorització de la xarxa, la substitució de comportes i tapes deficients a la calçada, la renovació dels hidrants contra incendis, i la implantació de nous comptadors, a més de la millora de l’asfalt en alguns dels carrers que han afectat les obres.

Pel que fa a la millora dels camins rurals, en el del Rafal Podent, el qual uneix el molí d'en Sopa amb l'antiga possessió i el camí dels Presos, s’ha renovat l’asfalt dels 3,8 quilòmetres del camí. La inversió prevista en aquestes obres és de 235.000 euros.
El camí de Son Vell, a Son Macià, és el que connecta la carretera de Manacor-Felanitx amb Son Macià, una ruta que molts veïnats utilitzen com a via alternativa a la carretera principal. El camí de Son Vell fa 2,5 quilòmetres de longitud i la renovació ha costat 174.000 euros. A més a més també s'ha actuat en el camí de Ca na Biela, a la zona de Porto Cristo, on s’ha renovat completament l’asfalt en un tram del camí d’1,5 quilòmetres. En aquesta obra s’han gastat uns 70.000 euros.
A més a més, i gràcies a una subvenció de 27.719 euros del Consell de Mallorca, l'Ajuntament de Manacor ha adquirit una furgoneta totalment elèctrica per a tasques municipals.

Bookmark and Share

Ajuntament de Manacor. C/ Convent, 1 07500 Manacor  - Telèfon: 971 849 100