L’Ajuntament de Manacor convoca el comerç local a participar en el concurs de mostradors de Nadal
Tots els comerços dell municipi s’hi poden inscriure fins el 27 de novembre.
L’Ajuntament de Manacor convoca per aquestes festes de Nadal un nou concurs d’aparadors “per engrescar els comerciants del municipi a fer arribar el Nadal als seus establiments i per donar al·licients a tots aquells que s’esforcen en decorar els seus aparadors baldament no hi hagi premis”, explica la regidora de Comerç, Maria Isabel Bauzà. L’objectiu principal del segon concurs de mostradors “Nadal a Manacor” és “fomentar el dinamisme comercial i la integració dels aparadors del comerç en l'ambient festiu del municipi”, han explicat des de l’organització.

Per aquest motiu des de l’Ajuntament s’ha convocat els representants de les diferents associacions de comerciants de Manacor a la presentació del concurs. A l’acte també hi ha assistit la batlessa Catalina Riera, que s’ha posat a disposició dels comerciants i els ha animat a participar de les inciatives que es promouen des de la delgació de Comerç. Al concurs hi poden participar tots els comerços i empreses ubicades al municipi de Manacor i que tenguin aparador, independentment de la seva activitat econòmica. El termini d’inscripció en el concurs acabarà el proper dilluns dia 27 de novembre. Les bases del concurs i el formulari d’inscripció es poden descarregar de la pàgina web de l’Ajuntament de Manacor (apartat Serveis i Tràmits/Comerç). A l’àrea de Comerç de l’Ajuntament també us facilitaran els documents.

Els premis previstos
El concurs preveu un premi de 300 euros pel primer classificat, un de 200 euros pel segon mostrador premiat i un tercer premi de 100 euros. Però, a més, el concurs de mostradors de Nadal de Manacor preveu un premi del públic. “Encara que hi hagi un jurat professional, tothom que vulgui pot participar en el concurs des del seu compte de Facebook per triar el premi del públic que preveu aquest concurs”, explica la regidora de Comerç, Maria Isabel Bauzà.

Així les fotografies dels aparadors participants es penjaran a la pàgina oficial de Facebook de l’Ajuntament de Manacor per tal de fer difusió del comerç manacorí i del mateix concurs. La fotografia de l'aparador penjada al Facebook de l’Ajuntament que obtengui més “m’agrada” o “m'encanta” fins dia 18 de desembre a les 13 h, obtendrà un premi de 100 euros.
Bookmark and Share

Ajuntament de Manacor. C/ Convent, 1 07500 Manacor  - Telèfon: 971 849 100