L’Ajuntament cerca joves amb estudis i sense feina perquè treballin a l’administració durant set mesos
El projecte afavoreix l’entrada en el mercat de treball dels nous titulats.
L’Ajuntament de Manacor seleccionarà properament a través del Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB) vint-i-cinc joves titulats que no estudien ni treballen i que estiguin inscrits com a demandants d’ocupació i en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil. Els joves interessats poden inscriure’s a aquesta oferta de feina fins el proper divendres dia 24 de novembre. “La selecció de candidats es farà entre finals de novembre i el mes de desembre de 2017, a partir de llavors els joves que s’incorporaran a l’Ajuntament podran aportar tota la seva il·lusió i les seves idees a la feina i també podran aprofitar el coneixement i l’experiència que tenen els treballadors d’aquesta casa”, explica la regidora de Recursos Humans, Maria Antònia Sansó.

L’Ajuntament de Manacor cerca graduats en Llengua i Literatura Catalanes, Arqueologia, Història, Magisteri, Ciències Ambientals, Biologia, Psicologia, Teràpia Ocupacional, Història de l’Art, Informació i Documentació, CAFE, Dret, Ciències Polítiques, Economia, Ciències del Treball i Tècnics Superiors en Administració i Finances, Integració Social, Animació Sociocultural, Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa i Màrqueting i Publicitat.

Els vint-i-cinc joves que siguin seleccionats començaran els contractes a partir del 27 de novembre i fins el 31 de desembre, i els seus contractes tendran una durada de set mesos. Aquests programes, als quals s'ha acollit l'Ajuntament de Manacor per poder incorporar nous treballadors a les diferents àrees, es financen amb fons europeus i no suposaran cap despesa a l'Ajuntament.

Els vint-i-cinc joves que s’han d’incorporar com a treballadors de l’Ajuntament de Manacor seran titulats universitaris o tècnics superiors de formació professional. Tots hauran acabat els seus estudis i gaudiran d’un contracte de treball. Per això durant set mesos s’integraran en diferents departaments i institucions municipals. “Volem que siguin un engranatge més del gran equip humà de l'Ajuntament, sabem que hi ha molta gent jove amb ganes fer feina, posar en marxa projectes i serveis que permetin millorar el Manacor que coneixem, per això els animam a participar d’aquesta convocatòria”, conclou la regidora de Recursos Humans, Maria Antònia Sansó.
Bookmark and Share

Ajuntament de Manacor. C/ Convent, 1 07500 Manacor  - Telèfon: 971 849 100