Els representants municipals feliciten Magdalena Riera, la nova padrina de Manacor, pel seu 100è aniversari
ls amics, els veïnats i els familiars de Magdalena Riera Vadell celebraren amb una gran festa al carrer el primer segle de vida d’una de les padrines dels manacorins.
Els familiars, els amics i els veïnats de Magdalena Riera de can Castell varen celebrar amb una gran festa al carrer el seu 100è aniversari. La nova padrina de tots els manacorins i les manacorines va néixer dia 9 de juny de 1917 a la possessió de Son Gener i per això ha estat testimoni de grans transformacions al municipi i al món. Tots els que la coneixen varen voler compartir amb ella la festa que dimarts passat organitzaren la seva filla, els seus dos nets i els seus quatre renets, amb la col·laboració d’amics i veïnats. Des de l’Ajuntament de Manacor varen voler felicitar-la amb un petit obsequi de reconeixement que li entregaren els regidors Catalina Riera, Miquel Perelló i Miquel Oliver.

Na Magdalena Riera viu al barri de Santa Catalina i conserva bona salut. Li agrada rebre visites d’amics i veïnats a ca seva, amb ells recorda els seus primers anys a Son Gener, el seu casament amb en Rafel Artigues, la temporada que junts varen viure a l’hort de can Terès, els anys que va fer feina a la carnisseria de ca na Sella i la mudança a la seva casa actual. Uns episodis que també comparteix amb tota la seva família.

Bookmark and Share

Ajuntament de Manacor. C/ Convent, 1 07500 Manacor  - Telèfon: 971 849 100