El projecte dels Serveis Socials de millora d'habilitats comunicatives per a joves es converteix en un referent
Els alumnes i professionals que hi participaren han presentat el curtmetratge que forma part d’aquest projecte a l'Escola de Primavera de Serveis Socials.

Serveis Socials de l'Ajuntament de Manacor ha participat aquest dijous dia 11 de maig a l'Escola de Primavera de Serveis Socials, presentant el Projecte de millora de les habilitats comunicatives, adreçat a joves de secundària dels instituts del municipi. En aquest cas, es tractava que els joves que han rebut els tallers durant el curs 2015-2016 presentassin el curtmetratge Difícil y posible als professionals dels serveis socials de Mallorca.

El grup de sis alumnes de l'IES Portocristo, acompanyat dels professionals que han desenvolupat el projecte, el guionista Pedro de Echave de Quindrop, i la treballadora social Laura Bosch de l'Ajuntament de Manacor, ha mostrat les destreses adquirides quant a comunicació verbal per parlar amb públic i també la seva capacitat creadora i la seva implicació a difondre el missatge del curt: millorar la comunicació entre persones adultes i joves.

Les persones assistents a la jornada han donat l'enhorabona al grup d'alumnes, tant per la seva valentia per intervenir davant d'un centenar d'assistents, com per l'esforç i el treball que ha suposat dissenyar el guió i l'edició del vídeo.

Està previst que se’n facin més presentacions, ja que aquesta és la finalitat del taller: fer visible la creació audiovisual i fomentar la participació dels joves en actes públics on puguin transmetre les seves idees i la seva visió del món que els envolta.

Bookmark and Share

Ajuntament de Manacor. C/ Convent, 1 07500 Manacor  - Telèfon: 971 849 100