Dia Internacional de DANSA 2018
Dia Internacional de la Dansa 2018

Amb el motiu de celebrar el Dia Internacional de la Dansa 2018, el Conservatori Municipal de Manacor durà a terme una sèrie d'activitats programades de la següent manera:

- Del 16 al 20 d'abril
Concurs de fotografia amb temàtica de la dansa
(Veure les bases al document adjunt a aquesta notícia)

- El 27 d'abril a les 18h a l'Auditori del Conservatori
Projecció del documental Five days to dance
Sinopsi: Una parella de ballarins apareix un matí a l'aula d'un institut. És dilluns i anuncien a un grup d'adolescents que tenen cinc dies per pujar a un escenari i ballar. Una setmana per canviar les coses. Un petit termini però un gran repte: moure a les persones quan el món ens paralitza. La dansa obliga a aquests joves a trencar els seus rols just en el moment de les seves vides en què els rols socials s'estan forjant. El líder deixa de ser el més admirat, el tímid fa un pas endavant... Ballar els obliga a tocar-se. Es comuniquen, s'igualen. Algun no s'alliberarà fins a l'últim instant.

- El 29 d'abril a les 11h a la plaça Ramon Llull
Lectura del manifest del Dia Internacional de la Dansa
Actuació dels alumnes de dansa del Conservatori
Taller de dansa organitzat per les professores del departament de dansa dirigit als nins i nines de Manacor amb música en directe interpretada per professors del Conservatori de Manacor.

- El 29 d'abril a les 12h a la Institució Alcover
Espectacle de dansa
Elisabetta
De la Cia. Dell'Anima
Sinopsi: Elisabetta Premazore, va ser el gran amor del compositor italià Giuseppe Tartini. Una fosca història explicada a través de la dansa, la música i el text (basat en la novel·la d’Ernesto Pérez Zuñiga “La fuga del maestro Tartini”). “Elisabetta” és un espectacle interdisciplinar on veure com balla un violí i com toca una ballarina; com la dansa ens explica el que la paraula ha insinuat, i com la música ens fa viure els sentiments dels que parla la història. Un projecte fort, subtil i femení; un punt meravellós on s’han trobat els moviments d’ara i la música d’abans.


Bookmark and Share

Documents de descàrrega i enllaços

Ajuntament de Manacor. C/ Convent, 1 07500 Manacor  - Telèfon: 971 849 100