Classes de Cant amb la professora Manuela Soto
Dies 17 i 18 de novembre de 2018
Degut a la bona acollida del curs de cant que aquest estiu va oferir la cantant Manuela Soto, el Conservatori de Manacor promourà un altre encontre amb ella per donar continuitat a les seves classes o donar l'oportunitat a altres de cantants de poder-hi assistir. Les dates previstes són els dies 17 i 18 de novembre.
Les sessions de classe seran de 45 minuts, i el seu cost serà de 50 euros pels alumnes matriculats al Conservatori de Manacor, i de 70 euros pels alumnes no matriculats.

Si voleu rebre classes de cant de la professora Manuela Soto, heu d’enviar un mail al Conservatori per confirmar si hi ha disponibilitat de places i una vegada confirmat, la butlleta d’inscripció emplenada i el resguard del pagament a partir del dia 11 d’octubre a l’a/e musica@manacor.org

MANUELA SOTO, soprano

Obté la titulació superior de cant  per la Staatliche Hochschule für Musik und Darstellende Kunst a Stuttgart en les especialitats de lied, òpera y música vocal contemporània.

Durant la seva carrera ha estat en contacte amb professors de gran prestigi rebent consells i ensenyances, destacant entre ells Alfredo Kraus, M. del Pozo, W. Rieger, J. Hamari, Roger Vignoles...

Fou guardonada entre altres, en el III Concurso Internacional de Canto Alfredo Kraus, en el V Concurso Internacional de Canto Francisco Alonso i en el Concurso Internacional de Canto de la ONCE.

La seva activitat concertística actual està centrada en els concerts amb el seu Kunstlied Duo que formen Manuela Soto i Monika Fehn. Ha cantat també amb importants orquestres com la Orquesta Sinfónica de Madrid, Baden Württembergische Orchester, Orquesta Sinfónica de Galicia, Camerata Stuttgart, a l’Auditori de A Coruña, Palacio de Festivales de Santander, Wilhelma Theater, C. Noricum Nürnberg, entre d’altres.

Manuela Soto és professora de cant a la Hochschule für Musik de Stuttgart, i ho fóu de la Coral Universitària de les Illes Balears i també del Coro de la Orquesta Sinfónica de Galicia així com de nombrosos cursos d’estiu (Universidad de Teruel i Universitat de Lleida...)

-----

INSCRIPCIÓ:

Veure la butlleta adjunta

Bookmark and Share

Documents de descàrrega i enllaços

Ajuntament de Manacor. C/ Convent, 1 07500 Manacor  - Telèfon: 971 849 100