Centenars de persones participen en la gran Rua de Carnaval que malgrat el fret intens ha omplit la plaça Ramon Llull
Manacor i Porto Cristo varen celebrar la Rua en diumenge amb animació, música i disfresses.
El carnaval de Manacor enguany s'ha imposat al mal temps i al fred. Diumenge la plaça Ramon Llull, es va transformar en un decorat de discoteca que concentrà música de tots els temps, atraccions, caricatures gratuïtes i paradetes que oferien delícies per menjar. I és que des de l’Ajuntament “hem convidat tothom a participar en aquesta gran festa de mil colors per vèncer el fred i omplir com cada any els carrers d’alegria i disfresses”, ha explicat el regidor de festes, Mateu Juan.

A les 18.30 h les disfresses s’han concentrat a la plaça del Palau baixat seguint el ritme de la batucada Manafoc fins a la plaça de Ramon Llull. La Gran Festa de Carnaval ha començat a les 20 h amb actuacions de discjòqueis, animació, efectes musicals, audiovisuals i d’il·luminació. A més, les paradetes de menjar per finançar viatges d’estudis i causes solidàries s’han concentrat davall la pèrgola de la plaça i han servit per recuperar energies a tots els assistents.
Més actes
També ahir diumenge dia 11, el carnaval s’ha celebrat a Porto Cristo. Allà la cercavila va sortir a les quatre del capvespre de la plaça de ses Comes amb l’acompanyament dels ‘Spaghetti on the road’ i la batucada, que obrien el pas a tota la comitiva. La desfilada va arribar fins al passeig de la Sirena, on els participants de la Rua trobaren molta música.

Els Darrers Dies, però, només acabarà oficialment amb l’enterrament de la sardina, dimarts dia 13 de febrer. A Manacor la comitiva “funerària” sortirà a les 19.30 h de la plaça del Convent per arribar a la plaça de sa Torre, on se celebrarà una sardinada. I a Porto Cristo, també dimarts dia 13, el Centre de Cultura acollirà la “capella ardent” en honor a la sardina i des d’allà sortirà la comitiva que enterrarà la sardina a la platja. I per acabar tots els participants a aquest acte podran degustar les sardines torrades que serveixen per posar el punt i final a aquestes festes.
Bookmark and Share

Ajuntament de Manacor. C/ Convent, 1 07500 Manacor  - Telèfon: 971 849 100