Centenars de persones omplen el passeig de la Sirena i tasten els plats de la Mostra de Cuina Marinera de Porto Cristo
Quatre restaurants i sis cellers oferiren un menú de luxe davant la mar.
La XVII Mostra de Cuina Marinera de Porto Cristo ha tornat a congregar en motiu de les festes del Carme centenars de persones a tastar el menú fet a base de productes de la mar. A les vuit del vespre l’expectació ja era màxima a totes les entrades habilitades al passeig de la Sirena i en obrir les portes del recinte una munió de gent començà a visitar els diferents estands gastronòmics. Aquest acte és “una festa que permet mostrar el potencial turístic, gastronòmic i vitivinícola de luxe que tenim a Porto Cristo i en tot el municipi de Manacor”, ha explicat el delegat de Porto Cristo, Joan Gomila. Els residents i visitants ben aviat ompliren el recinte del passeig de la Sirena i de l’aparcament situat just al costat i va ser necessari fer cua per tastar alguns dels plats que s’oferiren durant la nit.

Amb tot els que ahir varen gaudir de la XVII Mostra de Cuina Marinera varen poder tastar els vuit plats i molts dels vins que ahir s’oferien davant la badia de Porto Cristo. Des del Restaurant El Patio, oferiren plats de gall amb salsa de mostassa i, de postres, brownie amb almívar de llet. Des del restaurant Can Toni idearen paella de verdures i bacallà com a plat principal, mentre que de plat dolç oferiran bescuits de figues amb caramel d’anous i pinyons.

Els responsables del Restaurant Cala Beach oferiren fiocchis amb salsa de gorgonzola, anous i essència de trufa; a més de tataki mixt de tonyina, salmó, salsa de soja, guacamole i alvocat. De postres donaren a tastar trufes de xocolata amb cruixent d’ametla. De les cuines del bar Lulumba sortiren racions de tumbet de rajada, que els assistents a la Mostra de Cuina Marinera pogueren assaborir abans de tastar el gató amb gelat.

Els vins anaren a càrrec dels cellers Miquel Gelabert, Pere Seda, Toni Gelabert, Pere Seda i Son Vell. I els Cafès Samba oferiren cafè als assistents. A més, i com a novetat, la música jazz en directe va amenitzar la vetllada. Per accedir a la XVI Mostra de Cuina Marinera n’hi hagué prou amb comprar tiquets per menjar, que costaren 2,5 euros, i no feia falta comprar cap altre tipus d’entrada. Els tiquets es pogueren adquirir durant la Mostra o anticipadament a les oficines de turisme de Manacor i Porto Cristo i a la delegació municipal de Porto Cristo.

Bookmark and Share

Ajuntament de Manacor. C/ Convent, 1 07500 Manacor  - Telèfon: 971 849 100