‘El Bosc encantat’ fa vessar de gent el Museu d’Història de Manacor i l’omple de fantasia, il·lusió i literatura
Centenars de famílies han acudit a la Torre dels Enagistes a aquesta cita familiar

Els personatges de fantasia, les ombres xineses, els tallers de màscares, els conta contes, la música, els llibres i també alguns plats, tapes o begudes d’inspiració històrica han estat els protagonistes d’El Bosc encantat. Un esdeveniment familiar que s’ha celebrat a la Torre dels enagistes, la seu del Museu d’Història de Manacor, durant el dematí de dissabte dia 27 d’abril.

Aprofitant la Setmana del Llibre i l’exposició “Contes infantils de la guerra”, la zona enjardinada del Museu s’ha convertit en un bosc encantat ple de personatges de contes que han explicat històries han compartit amb tots els infants que ho han volgut les seves cases, els seus instruments màgics i les seves històries.

El conta contes ‘El llop ha tornat!’ ha fet desfilar na Caputxeta vermella, les set cabretes i els tres porquets pels voltants de la sínia del museu. I el teatre d’ombres ha omplit les sales del primer pis del museu de nins i nines que volien veure i sentir la història dels músics de Bremen. I mentrestant, als jardins del museu el gat amb botes ha compartit divertides històries amb pares, mares i infants just a l’entrada del museu.

Però els més grans també han pogut gaudir de la parada d’intercanvi de llibres històrics que ha organitzat l’Associació d’Amics del Museu. I a més, passades les 12.30 h la música i el vermut literari que ha ofert tapes, begudes i còctels amb base literària han fet omplir de gent la clastra de la Torre dels Enagistes.

Ballada de Sant Marc
Les ganes de festa també han arribat a la plaça de Ramon Llull, on s’ha celebrat la ja tradicional ballada de Sant Marc. Aquesta activitat, que impulsa l’Escola Municipal de Mallorquí ha aplegat balladors i balladores, que al compàs de les cançons del grup Galivança, han desplegat jotes, mateixes, fandangos i boleros per tota la plaça.


Bookmark and Share

Ajuntament de Manacor. C/ Convent, 1 07500 Manacor  - Telèfon: 971 849 100